Letní sraz lektorů a koučů

Večerní neformální networking pro zkušené i začínající lektory a kouče. Vítáme i učitele na prázdninách.

Otevřeny přihlášky i konzultace pro ty, co chtějí získat ještě víc.

Chceš se propagovat, inspirovat i propojit s dalšími profesionály během jednoho neformálního večera?

V tom případě se na tebe i s dalšími lektory a kouči těšíme na unikátním networkingu!

Staň se součástí komunity a propaguj se

Lektoři, školitelé, kouči, mentoři, učitelé, vychovatelé či trenéři řeší různé podoby vzdělávání skupin i problémové situace. Nebuď na to sám/ sama! Zapoj se do komunity a využívej různé výhody, např. mastermindy nebo možnost se propagovat.

Najdi novou inspiraci a motivaci ke své práci

Lektoruješ ve firmě, v neziskovce, v jazykovce, ve volnočasovce, jsi sportovním trenérem, koučuješ na volné noze nebo učíš ve škole? Náš unikátní networkingový večer je tady i pro tebe. Věříme ve sdílení inspirace napříč různými obory vzdělávání.

Získej nové kontakty a příležitosti

Propojujeme začínající i zkušené profesionálky a profesionály ze vzdělávání, a tím se navzájem obohacujeme. Často z této synergie vznikají nové projekty a další spolupráce. I my ti rádi nabídneme dalšího možnosti, jak se zapojit.

Co konkrétně nás čeká?

Ledolamky, seznamky, inspirativní prezentace hostek a hostů, řízený networking v neformální atmosféře, nové kontakty, příležitosti a spolupráce.

Čtvrtek 29. 8. – 17:30 – 20:00

  • Začínáme představením všech přítomných a aktualitami od nás (můžeš donést něco domácího pro ostatní na ochutnání).
  • Pokračují krátké prezentace pozvaných hostů – zkušených lektorů a koučů, kteří povypráví o své profesní dráze.
  • A pak se vrhneme na networking – den předem ti nasdílíme kontaktník všech přihlášených, takže se dopředu můžeš domluvit, s kým se na akci potkat. Anebo uvidíš na místě, kdo tě zaujme.

Kdo chystá program?

Během networkingu se o inspiraci i lektorské příležitosti podělí několik zkušených lektorů/ek a koučů/ek. Večerem provází naše zakladatelka Irena Pajerová.

Jitka Kolářová – IKIGAI kouč

„Jsem autorka projektů, certifikovaná koučka a milovnice přirozeného prodeje. Jsem původně ze světa startupů a obchodu. Ze světa, kde se úspěch měřil čísly a růstovou křivkou. Dnes ho měřím skrz smysl a ikigai v každodenních maličkostech. V roce 2017 jsem prodala svou firmu a začala jsem dělat workshopy, pracovat s klienty, vést kurzy, skrz které si ujasnilo své Ikigai 1000+ lidí, zažila Ikigai v Japonsku, proškolila s týmem další kouče a lektory (52). Jsem v Ikigai’s garantkou naplňování mise – Více lidí na svých místech. Podporujeme zde kouče a ambassadory v propisování Ikigai do svých bublin, sfér a konání.“

Lída Charvátová – lektorka soft skills

Věnuje se vzdělávání od roku 2004, nejdříve jako interní lektorka ve výrobní společnosti, poté ve vzdělávací agentuře Positive. V současnosti je na volné noze. Zaměřuje se na asertivitu, jednání v obtížných situacích, písemnou komunikaci a týmovou spolupráci. Od roku 2009 je také trenérkou paměti. Školí ve firmách i v neziskových organizacích. Na mateřské začala publikovat a psát pravidelně pro časopis Regenerace, kde jí vyšly tři speciální čísla. Psaní a publikování se věnuje dosud i jako copywriter. Největší školou jsou pro ni dva synové Matyáš a Štěpán (10 a 8). Miluje cestování, vodu, moře, dobrodružství a vítr ve vlasech.

Dominika Kadeřábková – koučka, mentorka a skečnouterka

„Už více jak 10 let působím jako specialista rozvoje a vzdělávání v korporacích, ale také předávám své znalosti na Vysoké škole ekonomie a managementu v Praze. Ráda vymýšlím kreativní způsoby, jak se učit nové věci ale hlavně to, jak je začít žít a používat v běžném životě. V rámci koučování se pak nebojím jít na hranu a klást vám spousty zvídavých otázek, abyste si sami našli svou cestu za štěstím či svým vlastním snem.“

Co ještě potřebuješ vědět?

Potkáme se v Neobyčejné klubovně, Norská 16, Praha 10 – Vršovice (mapa).

Unikátní prostory

  • Networking probíhá v komunitním centru Neobyčejná klubovna v pražských Vršovicích s jedinečnou atmosférou.
  • Prostory bohužel nejsou bezbariérové (je tu jeden schod) – ale rádi pomůžeme.
  • Na místě je knihobudka a swapovací bedna, kde si můžeš věci vzít a na oplátku nějaké jiné přinést.

Jak a za kolik se o tebe postaráme

  • Celý večer je k dispozici voda, čaj, kafe a drobné občerstvení. Pokud chceš něco donést ke sdílení s ostatními, staneš se rázem oblíbencem skupiny (ale není to podmínkou účasti).
  • Vstup je za poplatek 150 Kč jako příspěvek na pronájem a občerstvení. Přihlas se nejlépe předem, na místě je pak vstup podle kapacity.

Vítáme děti a osoby se specifickými potřebami

  • Děti jsou vítané, nejlépe s doprovodem, abys měl/a klid na program – přímo na místě jsou knihy, deskové hry a jiné hračky a je možné zařídit mini přebalovací koutek, nedaleko je park a dětské hřiště pro nejmenší.
  • Vítáme zájemce se špatnou češtinou, co se už domluví nebo si vezmou s sebou svého tlumočníka – pokud jsi to ty, napiš předem.

Pokud vnímáme druhého člověka jako jedinečného, můžeme se stále obohacovat setkáními s druhými lidmi. Setkání koučů a lektorů i další akce pořádané DOBROakademií jsou jedinečnou příležitostí pro vzájemné sdílení a výměnu zkušeností.“

Alena Ptáčková

Osobní koučka a mentorka projektů

Nenech si ujít tento unikátní networking pro lektorky a lektory, koučky a kouče (nejen).

Další bude zase až v zimě.

Lákají tě další akce?

Omrkni kalendář všech offline i online akcí, které pořádáme.